Tekninen Asiakaspalvelija

Teknisenä asiakaspalvelijana vastaat kokonaisvaltaisesti asiakastuesta ja organisaation sisäisestä teknisestä tuesta.
Vastaat asiakkaiden ja organisaation tiedusteluihin puhelimitse ja sähköpostilla, ratkoen mahdolliset ongelmatilanteet. Toimit linkkinä PMC Hydraulics Dealereiden ja päämiestemme välillä teknisissä kysymyksissä.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää hydrauliikkatekniikan ja komponenttien tuntemusta. Etsimme tehtävään henkilöä, joka ottaa työstään vastuun ja hoitaa eteen tulevat tehtävät huolellisesti ja tarkasti loppuun. Hyvä englannin kielen taito on oleellista ja ruotsin kielen taito etu.

Mikäli sinulla on teknisen myyjän, noutomyyjän tai vastaavantyyppinen tausta jälleenmyynnistä, jossa hydrauliikkaratkaisujen merkitys liiketoiminnassa on oleellista, istut tehtävään ja tiimiimme erinomaisesti.

PMC Hydraulicsilla on meneillään myönteinen ja kokonaisvaltainen kehitysvaihe – uuden omistajamme myötä olemme kasvamassa vahvaksi globaaliksi hydrauliikkaratkaisujen toimittajaksi. Riippumattomuutemme, kansainvälinen organisaatiomme ja joustavuutemme antavat erinomaiset lähtökohdat löytää asiakkaillemme parhaat ratkaisut. Meillä on tutkitusti hyvä henki ja vahva yhdessä tekemisen ilmapiiri. Tuemme toisiamme ja haluamme kasvaa ja kehittyä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja hyvät mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti.

Hae tehtävään täältä 22.4.2018 mennessä. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Rekrytointitallin Timo Manninen arkisin klo 13-15 numerossa 0400-793506.